Sidor

onsdag, april 13

Eh

Hej vänner,
Recital är coming up om mindre än två veckor och nu har vi nått det där sköna break down-stadiet då jag gråter av stress/trötthet/överansträngning/vadsomhelst i snitt varannan dag! Go team!
I morse gick jag upp kl 04:15 för att spela på morgon TV med harpensemblen
Länkar:
http://www.fox4news.com/good-day/121301983-story
https://foxtv.app.box.com/s/n1wl2fgkv96cso20bjry9qaf0j3u0sui
Första är Seal's Kiss From a Rose och i det andra klippet spelar vi ur mitt stycke The Woods till det som är promo för själva programmet.

Jag har och har haft så SJUKT mycket arr att skriva. Har haft panikångest till och från när jag försökt somna och hjärnan inte kan sluta tänka på hur OMÖJLIGT det är att jag ska lyckas göra allt. Förutom min recital sjunger jag även på tre andra i denna månad (för att jag är störd i huvudet och tackar ja till för mycket) och har två konserter med Jazz Singers och Jo Lawry i helgen där jag bland annat måste sola över Satellite (Coltrane changes modell Giant Steps fast i två tonarter). Tors-Sön skrev jag arr i mellan fem och åtta timmar per dag, oftast i sträck för att jag hade så mycket andra saker att göra på dagarna också. Kroppen gör nu konstant lite ont efter att ha suttit ner så mycket, musklerna i ryggen är trötta efter att ha hållit upp kroppen. Jag har i princip helt slut på mat och har även försökt dra ner på ät-tiden genom att slå ihop lunch och middag så jag bara behöver lägga 30 minuter om dagen på att äta, och sen köra granola bars on the go när jag blir hungrig. Dessutom jobbar jag ibland, som igår kväll när slagverkskonserten aldrib slutade och jag gradvis fick mer och mer panik – kom inte ifrån skolan förrän kl 11 på kvällen och hade då inte ätit sen klockan 4 och behövde packa in bilen inför morgonen då jag visste att jag behövde vakna så tidigt.

WEIN WEIN WEIN
yup det är så det är just nu. Jag är hanging in there men har det ärligt talat ganska kämpigt. Glömmer saker hela tiden pga hjärnan är överbelastad och ser numera ut som en sorority girl eftersom det enda jag har tid att ta på mig är tights och en tshirt. Har inte ens energi att orka bry mig.

Nu inhalerar jag ånga samtidigt som jag skriver vilket är det enda som gör att det känns ok att lägga tid på bloggen haha.
MUNTRA TIDER!

OK BYE

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera