Sidor

torsdag, februari 12

Waow.. intense

Än så länge lever jag!!
Förra veckan var faktiskt helt sjuk. Än så länge har jag bara brutit ihop i tårar två gånger! Hatar att vara sångare ibland för vissa gånger när man är väldigt stressad slutar rösten funka också och då blir man ännu mer stressad över det.. 
I alla fall. 
Jag sjöng Spain med Bobby McFerrin!!! Och för att göra en lång historia kort kan man väl säga att det var sjukt roligt och spontant och inspirerande och att det kändes som att mitt liv came full circle. Hela veckan och allt som vi gjorde med Bobby var otroligt upplyftande. Igår var Peter Bernstein, gitarristen, här och föreläste också och han hade också massa asvettiga saker att säga som gjorde att jag lite grann kom på igen vad jag tycker om musik och improvisation. Det gjorde mig glad.

Harpensemblen spelade in mitt stycke, så jag har varit och lyssnat på tagningar och grejer och det känns väldigt kul! Låter extremt pling-plong som man kan tänka sig men på ett gulligt sätt.

Jag har skrivit klart alla arr, ute i otroligt god tid (stråkstämmorna var jag och printade på fancy papper tisdag eftermiddag inför repet på kvällen, bas/perc-stämmorna blev klara 30 min före repet i fredags, sångstämmorna skrev jag klart i lördags inför rep på söndagen). På något mirakulöst sätt lyckades vi hitta en tid för ytterligare ett rep nu på söndag så det gör faktiskt att allt känns mycket bättre.

Annars övar jag själv den här veckan. Ibland känns det som att jag inte kan sjunga, men sen repar jag med folk och fattar inte vad problemet var. Det är störigt. Tror att jag bara ska sluta oroa mig. Det är verkligen inte en sekund av konserten på måndag som jag kan göra utan att anstränga mig, haha...

Håller på att skriva på mitt orkesterstycke nu och måste ha med två utdrag av det till Orchestration imorgon. Det är verkligen en jättebra klass, synd bara att jag inte riktigt hinner med uppgifterna just nu.

Aaron fyller 21 på fredag vilket betyder att vi ska gå ut på torsdag kväll och han har en fest-grej på fredagkvällen. Och på lördag är det Valentine's day så då ska vi också gå ut och äta. Imorgon ska jag åka till Kroger efter skolan och köpa brownietårt-grejer och jag ska även typ köpa presenter.... Det blir bra.

Och på allt detta, massa massa massa massa familjerelaterade saker att förhålla sig till. När jag tänker efter är det ju faktiskt ganska emotionellt intensivt för tillfället, men jag klarar mig tack vare det vackra vädret eller nåt.

Ja. Förra veckan var så hysteriskt hysterisk att jag knappt han äta/sova så jämförelsevis känns denna vecka sjukt mycket mer chill även om den knappast är det haha. Det ska nog bli bra till slut. Vädret har som sagt varit varmt senaste dagarna så jag har kunnat cykla till skolan och det gör mig glad.

Hiss-selfie med Onyx. Det är även den harpan som jag kommer spela på måndag.


Aaron och Ella lagar helgfrukost.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar