Sidor

tisdag, april 22

Every day, every hour, every minute, every second

I kväll hade Erik examenskonsert på vilken jag jobbade och alltså satte ljus (inkl "blixtrade" med fingret upp och ner på regeln för pelarlamporna i enl m regin) och även sjöng September och I seraillets have m Erik, Viktor o Astrid. Fiiin konsert, braaaa kompis och kompisar och det gick bra för oss att sjunga också varav typ helt ok för min egen del.. efterdyningarna av pollenallergi"chocken" i helgen satt ännu i vilket försvårade för mig, men ändå helt ok tycker jag nog.

Och annars? Igår putsade jag kristallkronorna(!!) vilket händer typ en gång om året.. knappt.. Det var den dagen i alla fall. Och så städade jag generellt, flyttade hem till stan igen efter påskhelgen liksom.
Och idag har jag övat harpa, haft lektion(?), suttit i möte m direktionen, gått en promenix m Josef och sen jobbat på kvällen och sen FLÖDADE VINET i lilla salen på efterminglet. Typ. Erik var i alla fall grym som sagt. Nu är jag väldigt trött. Imorgon bitti vet jag inte om jag ska vara seriös och gå på föreläsning eller passa på att åka till brasan istället.

Okej, så jag insåg precis att jag i mitt itunesbibliotek har 695 röstmemon från mobilerna, vilket motsvarar 1 dygn, 13 timmar och 37 min. I röstmemon!! Dvs låtidéer, låtar i olika processer, övning, diverse inspelningar av saker jag tyckt varit roliga. Dock inte speciellt mycket "random" inspelningar från vardagsövning utan mest specifika saker. Så himla knääääppt men jättekul, börjar på hösten 2010 vilket jag nu har lyssnat lite på. :')

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar