Sidor

tisdag, december 3

Hej från Kina

Saker som nog aldrig kommer hända igen:

Uppleva en stor, stor musikalisk kick när jag fick höra en ensemble av helt enormt grymma kinesiska musiker, alla tjejer i åldern 21-27 som spelar traditionella kinesiska instrument på professionell nivå, spela ett arrangemang som jag har skrivit. Att själv få sjunga till det, med dem, var helt helt fantastiskt. Och är. Värt varenda sekund av det stressiga arrangerandet innan vi åkte.
Tanken på att man liksom ska få göra det nu på nio konserter är upplyftande! Det var så enormt intressant, och ganska svårt, att försöka kommunicera kring musik när deras engelskakunskaper är mycket begränsade, men det är så himla häftigt när de spelar tonerna som man själv har valt och det låter så himla asbra för att de spelar så bra och instrumenten låter så himla snyggt.

Vi har det hur bra som helst här, bor på jättefint hotell, äter jättegod mat. Imorgon kväll är första konserten och det ska bli spännande minst sagt..! :-) De kinesiska grejerna i alla fall. Våra grejer blir mest bara himla roliga. Åh så många rara kineser det är här också, och bara känslan av att gå runt i sin sommarhatt i 14-15 graders fuktig värme är sjukt najs.

Hej och hej, vi får se hur mycket jag hinner skriva här egentligen

1 kommentar:

  1. åh hoppas du spelat in! låter fantastiskt /lise

    SvaraRadera