Sidor

lördag, oktober 5

Vänner och cocktails

Igår var en sån dag då jag kanske inte var superproduktiv men hade en härlig stund som människa. Anna kom spontant förbi på dagen för en kort kaffe-och-kanelbulle-fika. Påbörjade stråktrion och det är JÄTTEROLIGT mihihi och låter lite lite psykadeliskt på ett najs sätt. Hängde i ljusgården med Josef istället för att öva sång vilket också var sjukt trevligt, och passade på att äta ännu en bulle hehe.

Det var SMASK-bio i lilla salen då vi samlades en massa som var med och inte var med på Riks-smask och tittade på DVDn. Såå roligt att se ändå, och mysigt att återuppleva peppen. Hela dagen var liksom som att ansiktet var fast i ett skratt – fick concealor-ränder under ögonen för att de rynkats så länge!
Anyhows. Ackispub i samband med filmtittningen, och därefter vidare till Gondolen i extremt bra sällskap.
Är inte där alls lika ofta längre men det är ändå lika fint när man är där. Lite konstigt dock när de flesta bartendersen är nya.

Åh ja det var i alla fall en himla bra kväll, och dag med för den delen! Har så fina fina kompisar.
Idag är det lördag och jag har yogat med Wanda, och tittat på första nya Downton-avsnittet på nya säsongen epiccc. Funderar på att göra nåt så radikalt som att köpa lösgodis. Omnom. Ska även städa, och öva. Mycket bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar