Sidor

fredag, september 13

Bana väg

Botaniserar bland mina noter i jakten på något som jag och Johannes kan spela på sång-piano-duoprojektet på gemensam. Finns ju jättemycket saker man skulle vilja göra egentligen, problemet är bara att komma ihåg vad det var man hade tänkt att man ville göra....

I alla fall. Hittade diverse gamla låtar och konstaterade att somliga är man mer nöjd med än andra, haha. Eller, de fyllde ett syfte då. Det var något man behövde få ur sig på något sätt, och det behövde komma ut för att bana väg för det som kommer bakom i strömmen, men det är lustigt hur vissa bitar kan kännas så väldigt låsta till tiden man befann sig i just då när andra kan kännas levande mycket längre. Konstigt. Men ändå rimligt på nåt plan.

Har även skrivit ut några partitur på diverse grejer som jag ska lämna till min kompositionslärare Lars. Det såg så väldigt seriöst ut plötsligt, jämfört med de kladdiga skisserna som ligger precis bredvid. Seriösa, kammarmusikaliska arrangemang i seriös notskrift. Lol. Det där roliga med att skriva musik som innebär krocken med att allt egentligen bara är på lek samtidigt som det kan bli väldigt just seriöst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar