Sidor

måndag, juli 8

Från dagar som nyss var


På något mirakulöst sätt lyckades jag och Josef få in alla grejer till konserten i lördags i mammas episkt funktionella bil Black Pearl. Harpa med tillhörande vagn och strängväska, kontrabas och bose-anläggning.


Såhär glada såg vi ut när vi efteråt, efter att både ha ätit korv och gjort en minimal utforskande utflykt i Upplands Väsby, bestämde oss för att köpa Cocio shakes på mcdonalds, vilket tydligen var "en mildare variant av milkshake". Alltså, kan milkshake ens bli mildare än vad det redan är?

Konserten i lördags var förövrigt enormt kul att göra. Det gick jättebra, det var folk där och lyssnade och vi hade fått ihop ett välljudande program som vi dessutom spelade fint. Musik kändes som en jättekul grej, och vi kom fram till att det är ju konsert-konserter som man vill ha sen också. När folk är där för att de vill lyssna på en liksom, och inte för att man av misstag råkar spela på samma plats där de är.

Fick för övrigt uruppföra två små sånger också vilket var kul! Intermezzo: Skogen ur Neptunus, det lilla stycket för harpa som jag glömde att spela då, och som fick ett fett lyft med att det kom in lite välljudande runda bastoner i slutet, och så en annan låt Till då det är dags som jag skrev för två år sen men inte har vetat vad jag ska göra med eftersom eftersom jag inte fixade att spela det på harpa då.

Samma program nu på onsdag i Djurgårdskyrkan den lite random tiden 14:00, och sedan den 24:e kl 20 i Gustav Vasa vilket kommer bli fett.


Pappa har oljat altanen och entrén och Saga har övervakat.


Försöker se trevliga ut.


Detta är vad som händer när man smörjer in sig med solskyddsfaktor 50 och är i solen i ett par timmar en ultrasolig dag om man är allt för blond och svensk. Man trodde man hade koll men icke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar