Sidor

torsdag, mars 28

Roliga saker som man kan skratta åt

Det roliga i att Saga (som aldrig har gillat skidskola (till skillnad från när vi var små då vi ÄÄLSKADE skidskolan (eller gjorde vi egentligen det..?))) idag blir övertalad att ta en lektion med en skidlärare och då till sist tycker att det väl kan gå bra UNDER VILLKOREN att hon får en skidlärare som är kvinnlig och (obs) söt (obs). 
Det roliga i detta är då att pappa får gå in och be om att få köpa en skidlektion med en söt kvinnlig skidlärare, och sedan att försöka förklara sig ur vad han precis frågade. HAHA!

Sen har vi även roat oss med minnen om när Erik och Anna var små och bara åkte störtlopp. Regeln "minst tre svängar", hur föräldrarna ropar efter de projektilliknande barnen med utsträckta armar i totalt kontrollerad okontroll: "SVÄNG!!".

Det roliga i att Tomas (och Anna som satt bakom) försvann spårlöst två gånger senaste gången vi var på skotersafari och tiden då jag, Axel och Erik stod helt ensamma utan en aning om vad som händer ute på totalt snötäckt fjäll i 10 minuter medan guiden och pappa åkte för att 1. leta efter Tomas och Anna 2. Gräva fram skotern som hade fastnat.

Vi har även spelat sällskapsspel vilket är roligt. Jag önskar att jag hade några bra spel även hemma hos mig, man borde spela oftare!


1 kommentar: