Sidor

söndag, januari 20

Imorgon börjar allvaret, typ

Känslan som sprider sig i kroppen när man hållt igång hela dagen med att jobba, fixa oändligt många grejer i hemmet, titta på kompisars fina konsert i St:a Birgitta kyrka och skickat in anmälningsblanketter, och sedan plötsligt inser att dagens lista är färdigkryssad och man kan andas ut och lägenheten ser fin ut och alla mår bra.

Fredag kväll var öva harpa, med harporna. Harporna mår dåligt för deras rum är för varmt och för torrt så de stämmer superilla och det går bassträngar. Tog en halvtimme att stämma både i fredags och igår.


Igår var en mysig dag för då fick jag både träffa min fina Liselotte på afternoon tea här hemma (kakfatet, jag älskar det) och sen myskväll hos Anna, som bor själv hos Gustaf den här veckan, med film och pizza.


Nedan ser ni en bild på min jullovs-Tyresöfrukost. Kaffe och sims, kan inte bli mycket bättre.


Har även denna kväll lyssnat på Jazzradion i P2 i typ 1,5 timme och klippt recept ur tidningar och sorterat papper. Himla mysigt, och jag var positivt överraskad av nya programkonceptet i P2 på jazzsidan! Har varit lite skeptisk i veckan mot utbytandet av de vanliga programmen mot större 3-timmarsblock eftersom jag tycker att jag bara har hört slagdängor, men just i detta fall tyckte jag att det verkligen var kul. En intressant blandning av nya upcomings (en drös av bekanta spelades minsann) och mer klassiska inspelningar, utan att det kändes urvattnat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar