Sidor

fredag, januari 11

Hemma kontra "hemma"

Åh idag har vi haft uppstartsmöte, team building (bära porslin och pärmar från E-huset) och häng-middag-kväll med nya kårstyrelsen. Det känns faktiskt superbra och var väldigt kul och trevligt! Det är roligt att lära känna folk på skolan som man inte kände innan och som tillhör en annan institution än vad man själv gör. Även chill att hänga i nya salen så mysigt utan att det är officiell aktivitet.

Sover hemma på Östermalm inatt eftersom jag ska jobba i Täby imorgon bitti.
Alltså, det är typ soft att vara hemma samtidigt som jag inte riktigt är färdig för det. Att komma hem hit känns lite som att komma tillbaka till vardagen, på ett ofta bra sätt, och jag känner att jag skulle kunna göra grejer på ett seriöst sätt. I tyresö känns allt som lov och mys och man lallar runt och spelar lite instrument eller gör något annat och äter middag med familjen jättelänge. Är inte riktigt klar än med lovet, men snart så kommer det kännas helt jättebra att komma tillbaka till käraste lägenheten. Längtar efter att städa ut julen och att känna ljus och luftig "januari-februari"-känsla (i alla fall mot ljusare tider, så att säga).
Man behöver liksom båda i alla fall för att det ska fungera. Ledigheten gör något för effektiviteten och utan den skulle i sin tur ledigheten inte vara något värd. Alla ska samexistera!

Här är en kinagigbild.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar