Sidor

onsdag, april 25

En vecka som både är fantastisk och stressig på samma gång

Hej vännerna.

Vet inte annat nu än att göra en sån här gammal formgoding

Måndag: Dog morgondöden då jag gick till skolan med harpi på vagnen + strängväska + superöverfull skolväska med dubbla matlådor, en tjock bok och dator. Hissen fungerade fortfarande inte så det var dessutom bara att gå ner de två trapporna – med harpan. Dock gick det förvånansvärt bra bortsett från att jag sedan hade eftersvettningar och grenar i håret efter ett lite för närgånget möte med ett buskage.
En glad dag som innehöll ett najs jam med Jane och sist hysteriskt "på eftermiddagsfnitterhumör"–sångarrensemble vilket var upplyftande eftersom jag fick höra min nya komposition i annat format än bara min egen röst trickinspelad! Kul att de var så duktiga och jag är impad över att det faktiskt gick att lära ut rätt mycket bara på gehör.

På kvällen skedde fantastiska ting i Lilla Salen. Bland annat hade Rasmus sin projektkonsert med det bästa bandet och den bästa musiken. Det var en väldigt upplyftande kväll som avslutades i extremt gott sällskap på världens bästa ställe TheLondoner (eftersom de har min bästa öl och ligger väl positionerat). Tillsammans med Hallby och Bäcken gick jag de två kvarteren hem och låg sedan i treenighet i sängen och mysade/pratade om viktiga saker till kl 2. Helt sjukt värd måndag.Tisdag: Bra dag börjar med bra frukost med fina tjejer. Lärde mig spännande saker i skolan och på kvällen var jag med Hallby på Jazzistan och såg Johan Christofferson band, vilket var superfint och kul. Jag gillar konceptet "jazz och finöl på en vardag" två dagar i rad. Hallby och jag kände oss även sjukt hippa som kunde bära upp varsin låne-fez. Är man på Jazzistans ambassad så är man.


Onsdag: Men, dessvärre känns det i kroppen när man haft två hysteriskt fullproppade men roliga dagar. Lite svårare med energin idag men fortfarande trevligt. Jobbade grupparbete och varvade genom att sjunga 4-stämmig kvartett-avista. Hade roliga moment såsom ensemblelektion och Pangaearep och plötsligt var klockan 18:30. Hade tänkt gå och simma men hann inte eftersom jag var tvungen att skriva klart min inlämning och förbereda lite grejer inför imorgon. Och sen var dagen slut. Mycket för lite ledig tid även denna dag MEN det är okej. Om bara knutan i skulderbladet skulle vilja vara så vänlig och sluta upp med att göra så ont. 
Längtar så innerligt efter att sova nu!! Börjar 9 fyra dagar i rad nu helt plötsligt, sinnessjukt. Jag är inte van vid sånt här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar